groeten uit Bergen op Zoom

In het kader van het 800-jarige bestaan van de gemeente Bergen op Zoom ontwikkelde Bureau Bambi een leuke app om ouderwetste ansichtkaartjes te vesturen via je favoriete social media. Bijzonder aan de app is, dat de kaarten gemaakt kunnen worden met mooie sjablonen die alleen beschikbaar zijn op bepaalde locaties. Je moet er dus aanzwezig zijn om ze te kunnen gebruiken. Natuurlijk kun je je eigen foto toevoegen aan de sjablonen. Je kunt de app in de iTunesStore downloaden. Binnenkort komt ook de Android versie van de app beschikbaar. Vervolgens zal er een generieke versie (non-branded) van de app komen.

Promotion_Groeten-uit

Spin Award winning Augmented Reality

Quest wilde het eerste blad in Nederland zijn dat op een structurele basis Augmented Reality (AR) zou inzetten om de lezers van het blad te verbinden met Quest Online.  Bureau Bambi maakte voor een reeks van 5 edities AR applicaties waarmee Quest de mogelijkheden van de techniek demonstreerde en haar lezers succesvol wist te verbinden aan Quest online. De AR-reeks werd in 2011 bekroond met een zilveren Spin Award! Hieronder zie je een korte impressie de AR.

betrouwbaar/onbetrouwbaar

Voor het blad Quest heeft Bureau Bambi een aantal opdrachten mogen doen. Bijzonder succesvol was het online onderzoek naar betrouwbare en onbetrouwbare gezichten. Deelnemers konden betrouwbare en onbetrouwbare gezichten samenstellen met behulp van oren, ogen, neuzen, haar, wenkbrauwen en kinnen van bekende personen. Ook kon je je eigen foto uploaden om de betrouwbaarheid van jouw gezicht te meten. Na een vermelding bij geenstijl.nl werd de actie zo succesvol dat de server van Quest het niet hield.

helemaal mijn type

Om een goed advies uit te kunnen brengen over inrichting van het arbeidsvoorwaardenpakket, voert adviesbureau a-Advies altijd eerst een onderzoek uit onder de werknemers. Meewerken aan onderzoeken en enquêtes, hoe belangrijk ook, is niet altijd leuk om te doen. Response kan daarom nog wel eens laag zijn. Bureau Bambi ontwikkelde voor a-Advies een enquete in de vorm van een gezellige datingshow: wie is jouw type?

marinemuseum

Toen het marine fregat De Ruyter uit actieve dienst werd gehaald, besloot men de brug van het fregat van het schip te verwijderen en op de kade te zetten als onderdeel van het Marine Museum in Den Helder.  Bureau Bambi ontwikkelde een van de onderdelen van de tentoonstelling: een geïntegreerde touchscreen applicatie waarin de geschiedenis van het fregat bekeken kan worden.