NSJ

Muziek is voor mij zolang ik me kan herinneren iets magisch en ongrijpbaars. En terwijl ik al lang actief ben als muzikant, is die fascinatie onveranderd gebleven. Want een melodie is soms niet meer dan een paar noten. Heel simpel eigenlijk. Maar het wordt echt muziek door degene die de melodie zingt of speelt! Dan schemert de mens door in de muziek. Dan kunnen zoveel factoren ineens het verschil maken! En als de muziek rechtstreeks uit het hart komt, dan kan ze je daar ook echt raken. Als je jouw hart tenminste ook open zet.

Mijn grootste passie ligt bij de jazz muziek, met een bijzondere voorliefde voor de saxofoon. Maar ik houd eigenlijk van alle muziek, mits het met passie, smaak en kunde wordt gebracht!

Op deze pagina’s vind je meer over mijn liefde voor jazz en de saxofoon: mijn bands, jazzfoto’s (niet per se door mij gemaakt) en interessante video’s. In de sidebar aan de rechterkant kun je nog een aantal interessante links terugvinden, vooral voor saxofonisten. Houd verder ook mijn berichten in de gaten.

> bands

> jazzvideo’s